UA-111260774-1

Atlet och livsbejakare från Terrible Tuesdays

Örebro Triathlon välkomnar Marcus Hultgren  även kallad “Marre” till årets tävling.

Hur har du laddat upp inför säsongen och vad är planerna?

Jag har spenderat hela vintern på Playitas och tränat så jag behöver lite fart och raceträning inför bland annat Ironman Tallin som jag satsar stort på!

Du som tävlar en hel del internationellt kommer nu till Örebro. Hur kommer det sig? 

Kan tycka att det är så skönt att tävla på lite mindre nationella tävlingar emellan åt, oftast mer fokus på tävlingen och de tävlande än på att sälja t-shirts och kepsar! Är dock livrädd för det iskalla vattnet!!

Vad har du för ambition på Örebro Triathlon?

Kommer självklart att satsa på pallen men man ska ha stor respekt för ”våra” weekend warriors i detta land. De är stenhårda och i och med den kortare distansen så har jag inte alls lika mycket fördel av alla tränade timmar i vinter då de timmarna ger mest skillnad på den längre Ironman-distansen! Men en tid under fyra timmar siktar jag på.

 

Vi på Örebro Triathlon kan lova att vårt fokus ligger på de tävlande för att erbjuda er alla en härlig upplevelse. Vill du följa Marcus som tävlar för Terrible Tuesdays triathlon finns han på Instagram under namnet marrecusen.